Об'єкт RGL001-UA-20210319-27605

Назва об`єкту реєстраНежитлові приміщення загальною площею 104,1 кв.м. за адресою: 03057, м. Київ, вул. Зоологічна, 3 (Адміністративний будинок Державної установи " Інститут отоларингології ім. проф. О. С. Коломійченка НАМН України"). Майно передається в оренду з метою розміщення кафе, які не здійснюють продаж товарів підакцизної групи.

Id60545c9ccb4ae3906b210532

Аукціони стосовно даного об'єктаКількість аукціонів: 1

Ідентифікатор об'єктаRGL001-UA-20210319-27605

Тип об'єкта майнаНерухомість

Тип власностіДержавна

Тип переліку, до якого віднесено об'єктПерелік першого типу

Статус об'єкту в перелікуОрендовано

Дата опублікування19-03-2021 / 10:11

Дата останнього редагування17-04-2023 / 11:35

БалансоутримувачДержавна установа «Інститут отоларингології ім. проф. О. С. Коломійченка Національної академії медичних наук України»
ЄДРПОУ - 02011870
Адреса - 03057, Україна, Київ, Київ, Київ, Зоологічна, 3
Інформація щодо підтвердження повноважень: Статут

ОрендодавецьДержавна установа «Інститут отоларингології ім. проф. О. С. Коломійченка Національної академії медичних наук України»
ЄДРПОУ - 02011870
Адреса - 03057, Україна, Київ, Київ, Київ, Зоологічна, 3
Інформація щодо підтвердження повноважень: Статут

Уповноважений орган управління"Національна академія медичних наук України"
ЄДРПОУ - 00061125
Адреса - 04050, Україна, Київ, Київ, вул. Герцена, 12
Інформація щодо підтвердження повноважень: Наказ НАМН України № 91 від 17.12.2021 р.

Чинний орендарФізична особа- підприємець ПЛАКСА Галина Георгіївна
ІПН/РНОКПП - 1866212741
Адреса - 02105, Україна, Київ, Київ, Тампере, 16,52
Інформація щодо підтвердження повноважень: ВИПИСКА з ЄДИНОГО РЕЄСТРУ ЮРИДИЧНИХ ОСІБ ТА ФІЗИЧНИХ ОСІБ - ПІДПРИЄМЦІВ Серія ААВ №641539

Стан пам''ятки культурної спадщини(не задано)

Стан державної реєстрації об''єктуЗареєстровано в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно

Реквізити державної реєстрації об''єктуНомер запису №21789680 від 03.08.2017року

Рішення про затвердження переліку об’єктів, або про включення нового об’єкта до переліку(не задано)

Погодження балансоутримувача, Реквізити підтверджуючого документу(не задано)

Погодження орендодавця, Реквізити підтверджуючого документу(не задано)

Погодження органу управління, Реквізити підтверджуючого документуПогодження органу управління балансоутримувача. Лист НАМН України № 1-07/248 від 11.02.2021 року.

Інформація про згоду на здійснення поточного та/або капітального ремонту орендованого майна, Реквізити підтверджуючого документу(не задано)

Рішення про передачу об'єкта на приватизацію, Реквізити підтверджуючого документу(не задано)

Рішення про передачу проведення інвестиційного конкурсу, Реквізити підтверджуючого документу(не задано)

Погодження органу охорони культурної спадщини, Реквізити підтверджуючого документу(не задано)

Спосіб обмеження цільового призначення об'єктаТільки зазначене

Обмеження щодо використання майна (заборонені цільові призначення)

Цільове призначення об'єкта оренди (за наявності)Майно передається в оренду з метою розміщення кафе, які не здійснюють продаж товарів підакцизної групи.

Додаткові умови оренди майнаМайно передається в оренду з метою розміщення кафе, які не здійснюють продаж товарів підакцизної групи.

Можливість суборенди(не задано)

Строк оренди1 рік

Ринкова вартість1 732 000.00 грн. (з ПДВ)

Дата визначення ринкової вартості31-12-2021 / 20:00

Інформація про оцінювача та необхідність компенсації оцінки орендаремСуб’єкт оціночної діяльності ТОВ «Полісся Авіа» Оцінювач - Власова І.О.

Посилання на пункт Методики розрахунку орендної плати, яким встановлена орендна ставка для запропонованого цільового призначенняп.17. Розміщення кафе,які не здійснюють продаж товарів підакцизної групи

Значення орендної ставки у відсотках8

Інші відомості щодо визначення орендної ставки(не задано)

Перелік майна

Актив : Група нежитлових приміщень, розташованних в підвалі будівлі. Має - 3 виходи: для відвідувачів - через вестибюль, господарчі - з кухні та з підсобного приміщення - на господарчий двір. Приміщення значно заглиблені, є тільки 2 вікна під стелею в залі. Будівля функціонує як медичний заклад, доступ сторонніх осіб (окрім пацієнтів) обмежений, як за кількістю відвідувачів, так і за часовим режимом. Зовнішньої реклами чи будь-яких вивісок, інформації про роботу буфета, що працює в інституті нема, а відповідно і зовнішні потоки відвідувачів відсутні. Приміщення передається в оренду за умови використання в існуючому статусі буфета. Нежитлові приміщення загальною площею 104,1 кв.м. за адресою: 03057, м. Київ, вул. Зоологічна, 3 (Адміністративний будинок ДУ «Інститут отоларингології ім. проф. О. С. Коломійченка НАМН України»): - Приміщення площею 104,1 кв. м. у підвалі: 1) Приміщення для приготування їжі площею 17,8 кв. м з суміжним площею 7,1 кв. м з проходом площею 3,47 кв. м; 2) Приміщення для прийому їжі площею 36,8 кв. м з суміжним площею 23,6 кв. м. з проходом площею 2,13 кв. м; 3) Підсобне приміщення площею 13,2 кв. м. Стіни - цегліні. Перегородки - цегляні, каркасні. Перекриття - збірні залізобетонні плити. Дах - рулонний, з руберойду по збірних залізобетонних плитах. Сходи - бетонні. Підлоги - метласька плитка, в підсобному приміщенні - цементна стяжка. Двері - внутрішні - шпоновані, вхідні - протиударні. Вікна - металопластик. Оздоблення - стіни: фарбування водними розчинами, в кухні робоча панель - керамічна плитка. В підсобному приміщенні - обшиті ДВП; стелі - водоемульсійне фарбування. Стан приміщень - задовільний. Навколо будівлі виконано асфальтоване вимощення. Інженерне обладнання: Водопостачання холодне та гаряче, каналізація, опалення, електропостачання, радіо і телефонний зв'язок будівлі здійснюються централізовано від міських мереж. Є пожежна сігналізація. Розподілена електропроводка скрита. Стан задовільний. Будівельні конструкції: Фундаменти - залізобетонні. Технічний стан – задовільний. Наявність електромережі, водопостачання та каналізації, теплозабезпечення недостатнє ( потребують заміни трубопроводи та сантехнічне обладнання). Наявність рукомийника, підсобного приміщення, приміщення для приготування їжі та прийняття їжі. Стіни, фундамент, перекриття в задовільному стані, фізичний знос відповідає терміну експлуатації будівлі. В деяких місцях стіни та стеля підсобних приміщень вражені вогкістю та грибком (протікає дах). Майно передається в оренду з метою розміщення кафе, які не здійснюють продаж товарів підакцизної групи.

Назва об'єктаОренда нежитлових приміщеннь загальною площею 104,1 кв.м. за адресою: 03057, м. Київ, вул. Зоологічна, 3 (Адміністративний будинок ДУ «Інститут отоларингології ім. проф. О. С. Коломійченка НАМН України»)

Опис об'єктаГрупа нежитлових приміщень, розташованних в підвалі будівлі. Має - 3 виходи: для відвідувачів - через вестибюль, господарчі - з кухні та з підсобного приміщення - на господарчий двір. Приміщення значно заглиблені, є тільки 2 вікна під стелею в залі. Будівля функціонує як медичний заклад, доступ сторонніх осіб (окрім пацієнтів) обмежений, як за кількістю відвідувачів, так і за часовим режимом. Зовнішньої реклами чи будь-яких вивісок, інформації про роботу буфета, що працює в інституті нема, а відповідно і зовнішні потоки відвідувачів відсутні. Приміщення передається в оренду за умови використання в існуючому статусі буфета.
Нежитлові приміщення загальною площею 104,1 кв.м. за адресою: 03057, м. Київ, вул. Зоологічна, 3 (Адміністративний будинок ДУ «Інститут отоларингології ім. проф. О. С. Коломійченка НАМН України»):
- Приміщення площею 104,1 кв. м. у підвалі:
1) Приміщення для приготування їжі площею 17,8 кв. м з суміжним площею 7,1 кв. м з проходом площею 3,47 кв. м;
2) Приміщення для прийому їжі площею 36,8 кв. м з суміжним площею 23,6 кв. м. з проходом площею 2,13 кв. м;
3) Підсобне приміщення площею 13,2 кв. м.
Стіни - цегліні. Перегородки - цегляні, каркасні. Перекриття - збірні залізобетонні плити. Дах - рулонний, з руберойду по збірних залізобетонних плитах. Сходи - бетонні. Підлоги - метласька плитка, в підсобному приміщенні - цементна стяжка. Двері - внутрішні - шпоновані, вхідні - протиударні. Вікна - металопластик. Оздоблення - стіни: фарбування водними розчинами, в кухні робоча панель - керамічна плитка. В підсобному приміщенні - обшиті ДВП; стелі - водоемульсійне фарбування. Стан приміщень - задовільний. Навколо будівлі виконано асфальтоване вимощення. Інженерне обладнання: Водопостачання холодне та гаряче, каналізація, опалення, електропостачання, радіо і телефонний зв'язок будівлі здійснюються централізовано від міських мереж. Є пожежна сігналізація. Розподілена електропроводка скрита. Стан задовільний. Будівельні конструкції: Фундаменти - залізобетонні. Технічний стан – задовільний. Наявність електромережі, водопостачання та каналізації, теплозабезпечення недостатнє ( потребують заміни трубопроводи та сантехнічне обладнання). Наявність рукомийника, підсобного приміщення, приміщення для приготування їжі та прийняття їжі. Стіни, фундамент, перекриття в задовільному стані, фізичний знос відповідає терміну експлуатації будівлі. В деяких місцях стіни та стеля підсобних приміщень вражені вогкістю та грибком (протікає дах). Майно передається в оренду з метою розміщення кафе, які не здійснюють продаж товарів підакцизної групи.

Основний класифікатор об'єкта04234000-7

МісцезнаходженняКИЇВ, 04119, Україна, Київ, Київ, Зоологічна вулиця

Широта50.45543849093337

Довгота30.459304869684402

Висота(не задано)

Загальна площа будівлі, до складу якої входить об''єкт оренди, кв.м.6 242.50

Загальна площа об''єкту оренди, кв.м.104.10

Житлова площа, кв. м

Площа кухні, кв. м

Корисна площа об''єкту оренди, кв.м.104.10

Площа ділянки, кв. м(не задано)

Місце розташування об’єкта в будівліПідвальний

Номер поверху або поверхівЦокольний н

Технічний стан об'єкта орендиТехнічний стан – задовільний. Наявність електромережі, водопостачання та каналізації, теплозабезпечення недостатнє ( потребують заміни трубопроводи та сантехнічне обладнання). Наявність рукомийника, підсобного приміщення, приміщення для приготування їжі та прийняття їжі. Стіни, фундамент, перекриття в задовільному стані, фізичний знос відповідає терміну експлуатації будівлі. В деяких місцях стіни та стеля підсобних приміщень вражені вогкістю та грибком (протікає дах). Майно передається в оренду з метою розміщення кафе, які не здійснюють продаж товарів підакцизної групи.

Чи приєднаний об''єкт оренди до електромережіТак

Потужність електромережі, кВт999.00

Ступінь потужності електромережіПонад 50 кВт

Водозабезпечення присутнєТак

Каналізація присутняТак

Газифікація присутня(не задано)

Централізоване опалення присутнєТак

Автономне опалення присутнє(не задано)

Лічильник опалення присутній(не задано)

Вентиляція присутняТак

Кондиціонування присутнє(не задано)

Телефонізація присутня(не задано)

Телебачення присутнє(не задано)

Інтернет присутній(не задано)

Ліфт присутній(не задано)

Охоронна сигналізація присутня(не задано)

Пожежна сигналізація присутня(не задано)

Додаткова інформація щодо комунікацій, що є в об''єктіСтіни, фундамент, перекриття в задовільному стані, фізичний знос відповідає терміну експлуатації будівлі. В деяких місцях стіни та стеля приміщень вражені вогкістю та грибком (протікає дах).

Інформація про наявність окремих особових рахунків на об''єкт оренди, відкритих постачальниками комунальних послуг, або інформація про порядок участі орендаря у компенсації балансоутримувачу витрат на оплату комунальних послугОб’єкт оренди не має окремих відкритих особових рахунків, відкритих для нього відповідними постачальниками комунальних послуг. Орендар не має прямих договорів з постачальниками комунальних послуг.

Інформація щодо компенсації балансоутримувачу сплати земельного податку за користування земельною ділянкою, на якій розташований об''єкт орендиОрендар сплачує вартість спожитих комунальних послуг згідно виставлених орендодавцем розрахунків. Компенсація орендарем балансоутримувачу витрат земельного податку (плати за землю). Плата за електроенергію, опалення, водопостачання та водовідведення відшкодовується згідно показників лічильника та відповідних норм.

Апарат.jpg
Тип документа: 

Роздача.jpg
Тип документа: 

Зал.jpg
Тип документа: 

Схема.pdf
Тип документа: 

Місце для нарпізок.jpg
Тип документа: 

Сходи.jpg
Тип документа: 

Проход.jpg
Тип документа: 

кухня.jpg
Тип документа: 

Місце плити.jpg
Тип документа: 

підсобне приміщення.jpg
Тип документа: 

Плакса Дозвіл.pdf
Тип документа: 

Битовка.jpg
Тип документа: 

Плакса Дозвіл.pdf
Тип документа: 

Договір ДУ № 9.pdf
Тип документа: