Аукціон з передачі в оренду приміщення для розміщення їдальні

Редагування доступне Прийняття заяв на участь Аукціон Очікується опублікування протоколу Очікується підписання договору Аукціон завершено. Договір підписано

1 458,70 грн.

Дата публікації процедури

29.07.2024 / 16:16

Період редагування

до 30.07.2024 / 18:00

Період прийому заявок

до 04.08.2024 / 20:00

Дата проведення аукціону

05.08.2024 / 12:10

Деталі аукціону

Ідентифікатор об'єкта***** ***** ***** ***** *****

Тип об'єкта майнаНерухомість

Ідентифікатор аукціонуLLE001-UA-20240729-65940

Порядковий номер аукціону1

Веб-адреса для перегляду аукціонуhttps://auction.prozorro.sale/LLE001-UA-20240729-65940

Посилання на протокол торгівHTML | PDF | DOC

Статус процедуриАукціон завершено. Договір підписано

Тип процедуриАукціон з передачі в оренду державного та комунального майна (англійський аукціон)

ОрендодавецьПІВДЕННО-ЗАХІДНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
ЄДРПОУ - 42255807
Адреса - 65119, Україна, Одеська область, місто Одеса, ПРОСПЕКТ ШЕВЧЕНКА, будинок 29

БалансоутримувачПІВДЕННО-ЗАХІДНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД
ЄДРПОУ - 42255807
Адреса - 65119, Україна, Одеська область, місто Одеса, ПРОСПЕКТ ШЕВЧЕНКА, будинок 29

Чинний орендар(не задано)

Назва аукціонуАукціон з передачі в оренду приміщення для розміщення їдальні

Номер лота42255807

Опис аукціонуНежитлове приміщення розташоване на 1-му поверсі адміністративної будівлі суду, яке складається з: літ. «А» коридори-28, 34, 35, основне-31, склад-36, душова-37, санітарний вузол-38, мийка-39, загальною площею 187,4 кв.м. для розміщення їдальні за адресою: м. Одеса, проспект Шевченка, 29, що обліковується на балансі Південно-західного апеляційного господарського суду.

Порядок ознайомлення з майном, час і місце проведення огляду об’єктаОзнайомитись з майном можна за його фактичним місцезнаходженням, зазначеним в оголошені, у робочі дні з 10 до 15 год за попередньою домовленістю за тел.: +380637141331, e-mail: plan@swag.court.gov.ua. Для ознайомлення з майном попередньо необхідно направити на ел.пошту письмову заяву у вільній формі з зазначенням П.І.Б. оглядача, його паспортних даних, номеру телефону, бажаної дати і часу огляду майна. При огляді майна при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу.
В період повітряної тривоги, огляд майна не проводиться.

Додаткові відомості(не задано)

Строк оренди5 років

Строк оренди12 місяців після припинення чи скасування воєнного стану (виключно для оренди державного майна)

Спосіб обмеження цільового призначення об'єктаОкрім зазначеного

Обмеження щодо використання майна (заборонені цільові призначення)Заклади харчування, їдальні, буфети, кафе, які не здійснюють продаж товарів підакцизної групи. Торговельні об’єкти, які не здійснюють продаж товарів підакцизної групи;

Цільове призначення об'єкта оренди (за наявності)1. Цільове призначення об'єкта оренди: майно може бути використане лише із збереженням профілю діяльності за конкретним цільовим призначенням, а саме – забезпечення гарячим харчуванням працівників апарату суду (роздача готової продукції в орендованому приміщенні) згідно з погодинним графіком: з понеділка по п’ятницю з 13:00 до 14:00 год.
2. Об’єкт оренди має окремий вхід обладнаний системою контрою доступу, а саме ключ-картками, з доступом лише працівників суду. Доступ сторонніх осіб на об’єкт оренди відсутній, таким чином на об’єкті оренди передбачено обслуговування лише працівників суду.
3. Організація харчування здійснюється шляхом доставки готових страв через відсутність необхідних технологічних приміщень та неможливості встановити необхідне обладнання для приготування страв.
4. Для забезпечення асортименту блюд, на орендаря покладається обов’язок встановлення лінії роздачі.
5. Забезпечити якісним харчуванням власного виробництва працівників орендодавця.
6. Забезпечити якість приготування їжі відповідно вимогам технологічних карт «Збірника рецептур блюд та кулінарних рецептів для підприємств громадського харчування».
7. Продукти з яких планується виготовлення готової продукції повинні відповідати санітарним та екологічним нормам (сертифікати якості на продукти харчування тощо).
8. Нести відповідальність за дотримання санітарно – гігієнічних норм і правил відповідно до Сан ПIН 42-123-5777-91 всіма працівниками учасника.
9. Наявність постійно працевлаштованих працівників не менше 2-х із відповідними документами (санітарні книжки, трудові угоди та ін.). Мати обов’язковий медичний допуск персоналу до роботи з надання послуг із харчування. Обов'язкове надання документів, що підтверджують кваліфікацію, досвід роботи.
10. Забезпечити власними силами та за свій рахунок оформлення і надалі продовження усіх необхідних документів від відповідних органів та установ для виконання робіт по організації харчування.
11. Кожного дня дотримуватись асортименту страв: - салати – від 2-х різних видів, - перші страви, - гарніри, від 2-х різних видів, - другі страви, м’ясні, або рибні, кондитерські вироби, десерти та випічка.
12. Кожен день знайомити працівників Орендодавця з цінами шляхом надання меню для ознайомлення в приміщені їдальні.
13. Забезпечити спецодягом працівників за власний рахунок.
14. Наявність власних/орендованих потужностей для виробництва, приготування та зберігання продуктів харчування та готової продукції. Наявність транспортних засобів, спеціально обладнаних, для доставки продукції на територію орендаря (м. Одеса, пр-т Шевченка, 29).
15. Учасник зобов’язується відшкодувати всі майнові збитки, завдані Орендодавцю (в тому числі, понесені в результаті нанесення шкоди здоров’ю робітників підприємства), які є результатом дії або бездіяльності працівників учасника.
16. Відсутність скарг на учасника в контролюючі та фіскальні органи протягом останніх 3 років. Наявні підтвердження щодо відсутності фактів притягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності учасника/працівників учасника.
17. Миття посуду, прибирання залишків харчових продуктів, сухе та вологе прибирання приміщення здійснюється власними силами орендаря.

Додаткові умови оренди майна1. Цільове призначення об'єкта оренди: майно може бути використане лише із збереженням профілю діяльності за конкретним цільовим призначенням, а саме – забезпечення гарячим харчуванням працівників апарату суду (роздача готової продукції в орендованому приміщенні) згідно з погодинним графіком: з понеділка по п’ятницю з 13:00 до 14:00 год.
2. Об’єкт оренди має окремий вхід обладнаний системою контрою доступу, а саме ключ-картками, з доступом лише працівників суду. Доступ сторонніх осіб на об’єкт оренди відсутній, таким чином на об’єкті оренди передбачено обслуговування лише працівників суду.
3. Організація харчування здійснюється шляхом доставки готових страв через відсутність необхідних технологічних приміщень та неможливості встановити необхідне обладнання для приготування страв.
4. Для забезпечення асортименту блюд, на орендаря покладається обов’язок встановлення лінії роздачі.
5. Забезпечити якісним харчуванням власного виробництва працівників орендодавця.
6. Забезпечити якість приготування їжі відповідно вимогам технологічних карт «Збірника рецептур блюд та кулінарних рецептів для підприємств громадського харчування».
7. Продукти з яких планується виготовлення готової продукції повинні відповідати санітарним та екологічним нормам (сертифікати якості на продукти харчування тощо).
8. Нести відповідальність за дотримання санітарно – гігієнічних норм і правил відповідно до Сан ПIН 42-123-5777-91 всіма працівниками учасника.
9. Наявність постійно працевлаштованих працівників не менше 2-х із відповідними документами (санітарні книжки, трудові угоди та ін.). Мати обов’язковий медичний допуск персоналу до роботи з надання послуг із харчування. Обов'язкове надання документів, що підтверджують кваліфікацію, досвід роботи.
10. Забезпечити власними силами та за свій рахунок оформлення і надалі продовження усіх необхідних документів від відповідних органів та установ для виконання робіт по організації харчування.
11. Кожного дня дотримуватись асортименту страв: - салати – від 2-х різних видів, - перші страви, - гарніри, від 2-х різних видів, - другі страви, м’ясні, або рибні, кондитерські вироби, десерти та випічка.
12. Кожен день знайомити працівників Орендодавця з цінами шляхом надання меню для ознайомлення в приміщені їдальні.
13. Забезпечити спецодягом працівників за власний рахунок.
14. Наявність власних/орендованих потужностей для виробництва, приготування та зберігання продуктів харчування та готової продукції. Наявність транспортних засобів, спеціально обладнаних, для доставки продукції на територію орендаря (м. Одеса, пр-т Шевченка, 29).
15. Учасник зобов’язується відшкодувати всі майнові збитки, завдані Орендодавцю (в тому числі, понесені в результаті нанесення шкоди здоров’ю робітників підприємства), які є результатом дії або бездіяльності працівників учасника.
16. Відсутність скарг на учасника в контролюючі та фіскальні органи протягом останніх 3 років. Наявні підтвердження щодо відсутності фактів притягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності учасника/працівників учасника.
17. Миття посуду, прибирання залишків харчових продуктів, сухе та вологе прибирання приміщення здійснюється власними силами орендаря.

Можливість суборендиНі

Тип переліку, до якого віднесено об'єктНе визначено

Стартова орендна плата1 458.70 грн. (з ПДВ)

Період розрахунку стартової вартостіСтартова вартість за місяць

Строк оренди - 12 місяців після припинення чи скасування воєнного стану (виключно для оренди державного майна)Так

На фінальну суму нараховується ПДВНі

Стартова орендна плата розрахована від балансової вартостіТак

Розмір мінімального кроку підвищення стартової орендної плати під час аукціону14.58 грн.

Гарантійний внесок28 372.00 грн.

Реєстраційний внесок710.00 грн.

Мінімальна кількість заяв1

Період редагування29-07-2024 / 16:16 - 30-07-2024 / 18:00

Період відповідей29-07-2024 / 16:16 - 04-08-2024 / 18:00

Період прийому заявок30-07-2024 / 18:00 - 04-08-2024 / 20:00

Період торгів05-08-2024 / 12:10 - 05-08-2024 / 12:39

Період прийому запитань29-07-2024 / 16:16 - 04-08-2024 / 18:00

Остання дата зміни процедури23-08-2024 / 12:29

Дата публікації процедури29-07-2024 / 16:16

Реквізити майданчиківhttps://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

Орендодавець:

Найменування юридичної особиПІВДЕННО-ЗАХІДНИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД

ЄДРПОУ42255807

Адреса65119, Україна, Одеська область, місто Одеса, ПРОСПЕКТ ШЕВЧЕНКА, будинок 29

Банківські рахунки:

Авансовий внесокНазва банку - "Державна казначейська служба України, м. Київ. "
Опис - ""
Номер банківського рахунку в форматі IBAN: UA968201720355289002000083115
Валюта: Гривня


Реквізити одержувача: ЄДРПОУ - 42255807, Юридична назва - Південно-західний апеляційний господарський суд

Орендні платежіНазва банку - "Державна казначейська служба України, м. Київ. "
Опис - ""
Номер банківського рахунку в форматі IBAN: UA968201720355289002000083115
Валюта: Гривня


Реквізити одержувача: ЄДРПОУ - 42255807, Юридична назва - Південно-західний апеляційний господарський суд

Реєстраційний внесокНазва банку - "Державна казначейська служба України, м. Київ. "
Опис - ""
Номер банківського рахунку в форматі IBAN: UA968201720355289002000083115
Валюта: Гривня


Реквізити одержувача: ЄДРПОУ - 42255807, Юридична назва - Південно-західний апеляційний господарський суд

Гарантійний внесокНазва банку - "Державна казначейська служба України, м. Київ. "
Опис - ""
Номер банківського рахунку в форматі IBAN: UA968201720355289002000083115
Валюта: Гривня


Реквізити одержувача: ЄДРПОУ - 42255807, Юридична назва - Південно-західний апеляційний господарський суд