Брухт сталевий (вид-500)

Аукціон не відбувся

32 700,00 грн.

Дата публікації процедури

16.07.2024 / 15:50

Період редагування

до 19.07.2024 / 18:00

Період прийому заявок

до 24.07.2024 / 20:00

Початок періоду торгів

25.07.2024 / 12:05

Деталі аукціону

Ідентифікатор аукціонуBSE001-UA-20240716-81887

Лот виставляється1

Посилання на протокол торгівHTML | PDF | DOC

Статус процедуриАукціон не відбувся

Тип процедуриПродаж на "англійському аукціоні"

Номер лотаБрухт сталевий (вид-500) №1

Назва аукціонуБрухт сталевий (вид-500)

Інформація про Організатора аукціонуКП "АТС"
ЄДРПОУ - 32018333
Адреса - 67701, Україна, Одеська область, Білгород-Дністровський р-н, місто Білгород-Дністровський, вул.Ізмаїльська, будинок 46

Опис аукціонуБрухт сталевий (вид-500). Кількість – 5,450 т. Код ДК 021:2015 – 14910000-3 - Вторинна металева відновлена сировина. Джерело утворення – списання відпрацьованих сталевих контейнерів для сміття. Не потребує проведення демонтажних робіт. Не потребує проведення демонтажних висотних робіт. Місце зберігання – відкрите середовище. Наявність під’їзних шляхів – так. Вивезення силами Покупця. Завантаження на транспорт Покупця здійснюється силами та за рахунок Покупця.

Порядок ознайомлення з майном, час і місце проведення огляду об’єктаКомунальне підприємство «АВТОТРАНССЕРВІС»
м. Білгород-Дністровський, вул. Шабська 118
Робочі дні: понеділок-п’ятниця
Робочі години: 08:00-17:00 (обідня перерва 12:00-13:00)

Перелік та вимоги до оформлення документівДля участі в аукціоні, разом з поданням своєї цінової пропозиції, Учасник має завантажити:
1. Гарантійний лист в довільній формі (на фірмовому бланку) про те, що Учасник гарантує наявність обладнання, матеріально-технічної бази, а також працівників відповідної кваліфікації необхідних для виконання умов договору купівлі-продажу.
2. Інформацію щодо повноважень посадової особи або представника Учасника на підписання документів, а саме:
1) документи, що підтверджують повноваження керівника учасника-юридичної особи на підписання документів Учасника, протоколу аукціону та договору:
- рішення про призначення керівника (у формі протоколу/рішення або виписки/витягу з протоколу або іншого розпорядчого документу органу підприємства/організації до компетенції якого, згідно статутних документів, відноситься прийняття такого рішення);
- наказ про призначення керівника;
- установчий/-і документ/-и (статут або установчий договір, або засновницький договір, або положення (сканкопія з оригіналу або копії)), або довідка (в довільній формі; сканкопія з оригіналу або копії) учасника з кодом адміністративних послуг, за яким можна отримати доступ до чинних установчих документів учасника, на веб-порталі Міністерства юстиції України (за електронною адресою https://usr.minjust.gov.ua/ua/jreesearch).
2) документи, що підтверджують повноваження особи/осіб на підписання документів Учасника, протоколу електронного аукціону та договору: повноваження представника/-ів (уповноваженої/-их особи/-іб) підтверджуються сканкопіями з оригіналу/-ів та/або копії/-ій довіреніості/-ей, виданої/-их на і'мя представника/-ів учасника, підписаної/-их уповноваженою/-ими особою/-ами учасника.
3. Лист-згоду з проєктом договору купівлі-продажу товарів (викладеного в додатку №2 до документації про проведення торгів) в довільній формі (на фірмовому бланку).
4. Документи та/або довідку в довільній формі, завірену підписом уповноваженої особи учасника, щодо повноваження посадової особи або представника Учасника на укладання договору з урахуванням положень ст. 44 Закону України «Про товариства з обмеженою та додатковою відповідальністю»*
*вимога стосується учасників - товариств з обмеженою та додатковою відповідальністю.
5. Довідку в довільній формі (сканкопію з оригіналу), завірену підписом уповноваженої особи учасника, про те, що Учасник підтверджує відсутність фактів невиконання своїх зобов'язань за раніше укладеним/-и з Товариством договором/-ами купівлі-продажу ТМЦ.
6. Витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб- підприємців та громадських формувань - для контрагентів-резидентів України
Або
витяг з Комерційного реєстру / Державного реєстру - для контрагентів- нерезидентів України.
7. Довідку (надається лише учасником-резидентом України) щодо юридичної адреси та фактичного місцезнаходження учасника на території України, із зазначенням підконтрольності відповідної території державним органам влади України або фактичної тимчасової окупації відповідної території станом на дату подання такої довідки/інформації.
У разі зазначення в довідці відомостей про юридичну адресу на фактично тимчасово окупованій території, учасник повинен надати документ, наданий відповідним органом виконавчої влади, що підтверджує його фактичне місцезнаходження на території України, підконтрольній державним органам України.
Довідка щодо юридичної адреси та фактичного місцезнаходження учасника на території України заповнюється за формою, яка наведена у Додатку А до документації про проведення торгів (аукціонів), та у відповідності до вимог, наведених у вищезазначеному Додатку А;
8. Довідка учасника про відсутність пов'язаності з Російською Федерацією/ Республікою Білорусь з інформацією про те, що учасник, його учасник/-и /акціонер/-и/ засновник/-и/кінцевий бенефіціарний власник не є:
1) громадянином Російської Федерації/Республіки Білорусь (крім тих, що проживають на території України на законних підставах);
2) юридичною особою, утвореною та зареєстрованою відповідно до
законодавства Російської Федерації/ Республіки Білорусь;
3) юридичною особою, утвореною та зареєстрованою відповідно до
законодавства України, кінцевим бенефіціарним власником, членом або учасником (акціонером, засновником), що має частку в статутному капіталі 10 і більше відсотків (далі - активи), якої є:
- Російська Федерація/Республіка Білорусь, або
- громадянин Російської Федерації/Республіки Білорусь (крім тих, що проживають на території України на законних підставах), або
- юридична особа, утворена та зареєстрована відповідно до законодавства Російської Федерації/ Республіки Білорусь (крім випадків коли активи в установленому законодавством порядку передані в управління Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів).
У разі наявності пов'язаності з Російською Федерацією/Республікою Білорусь, учасник надає пояснення в довільній формі щодо припинення зв'язків з Російською Федерацією/ Республікою Білорусь не пізніше ніж через 6 місяців від дати повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну (24 серпня 2022 року) разом з іншими документами та відомостями, що підтверджують зміну засновників/учасників/акціонерів/ кінцевих бенефіціарних власників, усунення та/або мінімізацію рівня виявленого комплаєнс-ризику тощо.
Вимоги до інформації, що подається Учасником.
Кожен файл, який містить документ/інформацію, завантажується учасником у форматах .pdf, .jpg, .jpeg, із зазначенням назви документа/інформації. Формати файлів повинні бути доступними для загального перегляду без придбання спеціалізованого програмного забезпечення.
Учасники-нерезиденти подають інформацію (документи), у відповідності до законодавства країн, де вони зареєстровані.
У разі, якщо учасник-нерезидент відповідно до норм законодавства країни реєстрації, не зобов'язаний складати якийсь з вказаних документів, такий учасник надає лист-роз'яснення в довільній формі за підписом уповноваженої особи учасника та завірений печаткою (в разі наявності), в якому зазначає законодавчі підстави ненадання вищезазначених документів.
У разі невідповідності лоту вимогам цього Регламенту, зміни на будь-якому етапі організації або проведення електронного аукціону (але до моменту підписання договору купівлі-продажу майна), істотних характеристик лоту, наявності судових рішень та інших факторів, які можуть вплинути на стартову ціну лота та/або ціну реалізації лоту або зацікавленість потенційного покупця щодо його придбання, тощо, адміністратор має право звернутись до організатора щодо необхідності відміни таких електронних аукціонів або їх результатів.
Якщо умови електронного аукціону передбачають необхідність завантаження електронних копій документів, такі документи вважаються завантаженими з моменту їх завантаження до центральної бази даних ЕТС, якщо це відбулось не пізніше ніж за 1 (одну) годину закінчення кінцевого терміну завантаження таких електронних документів.
У випадку завантаження електронних копій документів менш ніж за 1 (одну) годину до закінчення кінцевого терміну завантаження таких електронних документів, відповідальна особа несе усі ризики, пов'язані із можливим некоректним завантаженням таких електронних копій документів.
- документ, що підтверджує сплату гарантійного внеску учасником.

Інші відомостіЛот виставляється на торги вперше.

Стартова ціна лота32 700.00 грн. (з ПДВ)

На фінальну суму нараховується ПДВНі

Розмір кроку аукціону327.00 грн.

Гарантійний внесок3 270.00 грн.

Реєстраційний внесок119.00 грн.

Мінімальна кількість заяв1

Період редагування16-07-2024 / 15:50 - 19-07-2024 / 18:00

Період відповідей16-07-2024 / 15:50 - 24-07-2024 / 18:00

Період прийому заявок16-07-2024 / 15:50 - 24-07-2024 / 20:00

Період торгів25-07-2024 / 12:05 - (не задано)

Період прийому запитань16-07-2024 / 15:50 - 24-07-2024 / 18:00

Веб-адреса для перегляду аукціону

Остання дата зміни процедури24-07-2024 / 20:00

Дата створення16-07-2024 / 15:50

Реквізити майданчиківhttps://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2

Банківські рахунки організатора:

Гарантійний внесокНазва банку - "ПАТ «МТБ Банк»"
Опис - "МФО 328168"
Номер банківського рахунку в форматі IBAN: UA483281680000000026009560661
Номер банківського рахунку в форматі IBAN: UA483281680000000026009560661
Валюта: Гривня


Реквізити одержувача: ЄДРПОУ - 32018333, Юридична назва - КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "АВТОТРАНССЕРВІС"

Плата за лотНазва банку - "ПАТ «МТБ Банк»"
Опис - "МФО 328168"
Номер банківського рахунку в форматі IBAN: UA483281680000000026009560661
Номер банківського рахунку в форматі IBAN: UA483281680000000026009560661
Валюта: Гривня


Реквізити одержувача: ЄДРПОУ - 32018333, Юридична назва - КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "АВТОТРАНССЕРВІС"

Інформація про Організатора аукціону:

Повна юридична назва організаціїКП "АТС"

ЄДРПОУ32018333

Адреса67701, Україна, Одеська область, Білгород-Дністровський р-н, місто Білгород-Дністровський, вул.Ізмаїльська, будинок 46

Сервіс обговорення аукціону (запитання-відповідь)(1)

Назва запитанняЦіна брухту

Текст запитанняВ умовах аукціону написано, що ціна металобрухту з ПДВ. Але згідно з законодавство на металобрухт ПДВ не нараховується. Уточнити ціну товару, що реалізується.

Автор запитанняКонтактна особа - ТОВ "БАЛКЕР"

Дата публікації запитання19-07-2024 / 10:42

Дата редагування запитання19-07-2024 / 10:42

Відповідь на запитанняШановний учаснику, дякую за запитання, згідно п.2.1. форми Договору ПДВ нараховується згідно чинного законодавства України.

Дата відповіді на запитання22-07-2024 / 10:00